+40 726 700 810 info@somaclinic.ro

Liposucția după naștere

May 6, 2022

Sarcina este o perioadă frumoasă şi bogată pentru viitoarele mămici, încununată de momentul mult aşteptat, naşterea. În această perioadă au loc schimbări ale corpului, iar proaspetele mămici sunt puse faţă în faţă cu un corp cu trăsături diferite faţă de cel pe care îl ştiau. Aşa că, de multe ori, drumul le aduce către una sau mai multe operaţii estetice după naştere, cum este și liposucția.

După ce încetează alăptarea, unele tinere mame încearcă să îşi readucă trupul la formele iniţiale prin dietă şi exerciţii. Însă acestea nu dau întotdeauna roade. Aşa că o parte dintre ele se îndreaptă către chirurgia estetică.

Excesul de grăsime în zona abdomenului sau a braţelor sunt comune printre tinerele mame. Acesta poate fi înlăturat prin liposucţie, intervenţie ce se realizează sub anestezie generală sau locală. Operaţia durează 1-3 ore şi constă în incizii foarte fine ce ajută la eliminarea grăsimii.

Intervenţia necesită o recuperare de circa două – patru săptămâni, în care porţi un pansament compresiv. Însă, după recuperare te poţi întoarce la activitatea fizică şi la corpul fără grăsime în exces. Mai multe detalii despre liposucție găsiți pe pagina principală.

Liposuctia dupa nastere soma clinic

Puteți găsi mai multe informații și despre alte operații estetice frecvente după naștere aici.

Unde mă găsești?

Soma Clinic

Str. Locotenent Av. Iuliu Tetrat Nr.1,
Etaj 3, București, Sector 1

Email: info@somaclinic.ro
Telefon: +40 726 700 810