Lipoaspiratia

Dr. Ovidiu Grecu – Chirurgie plastica – Lipoaspiratie

Liposuction
INTERVENTIA DE LIPOASPIRATIE

Lipoaspiratia reprezinta o interventie chirurgicala cu scop estetic prin care se obtine o remodelare a conturului corpului data de indepartarea excesului adipos din diferite zone. Desi nu reprezinta un tratament pentru slabit, in anumite circumstante, la indicatia chirurgului plastician, impreuna cu medicul endocrinologist si nutritionist, lipoaspiratia poate fi considerata un tratament adjuvant in obezitatile de diferite grade si etiologii. De asemenea, lipoaspiratia poate sa isi gaseasca utilitatea in rezolvarea in mod estetic si fara cicatrici vizibile a lipoamelor localizate sau in lipomatoze.

CONSULTATIA IN VEDEREA LIPOASPIRATIEI

Consultatiile preoperatorii in cadrul chirurgiei estetice reprezinta un timp esential si delicat atat pentru chirurgul plastician cat si pentru viitorul pacient.In timpul consultatiei se va pune baza viitorului plan terapeutic in functie de dorintele dumneavoastra si ajutat de sfatul si experienta specialistului, astfel incat rezultatul final sa fie cel la care visati.
Planul chirurgical va fi individualizat pentru a se adresa nevoilor si obiectivelor personale.

Pointing out the problem parts of body
Ready for hips improvement.
LA CE SA VA ASTEPTATI…

Consultatia initiala va decurge ca o discutie libera in care chirurgul plastician va va informa despre caracteristicile interventiei de chirurgie estetica pe care o solicitati precum si despre posibilele alternative sau asocieri de procedee terapeutice. Veti primi raspunsuri detaliate asupra problemelor care va preocupa si veti fi informat asupra algoritmului terapeutic de la inceput si pana la recuperarea finala.

In continuare, veti informa chirurgul plastician asupra posibilelor probleme de sanatate si vi se va efectua un examen clinic general si al zonelor de interes.
Vi se vor prezenta cazuri similare cu al dumneavoastra inainte si dupa operatie ajutandu-va astfel sa aveti o imagine cat mai corecta asupra viitorului rezultat . In cazul lipoaspiratiei , impreuna cu chirurgul plastician vor fi stabilite zonele ce urmeaza a fi remodelate.

ANESTEZIA

In general, pentru siguranta si comfortul dumneavoastra, lipoaspiratia se realizeaza sub anestezie generala. In cazuri selectate este posibila folosirea anesteziei locale asistate.

interv4
interv6
Interventia chirurgicala – LIPOASPIRATIA

Desi exista tendinta de a considera liposculptura ca o interventie estetica facila, ea este o interventie chirurgicala si va fi tratata ca atare. Interventia se va desfasura in sala operatorie complet dotata si in conditii chirurgicale stricte.

Interventia chirurgicala propriu-zisa consta in extragerea surplusului adipos cu ajutorul unor canule fine care sunt conectate la un sistem vacumatic. Cea mai folosita tehnica este cea tumescenta in care zonele vizate sunt tratate cu o solutie de xilina si adrenalina ce are ca scop reducerea sangerarii si a discomfortului postoperator. Cicatricile care vor rezulta sunt mici, ascunse si nu pun probleme din punct de vedere estetic.

Important in ceea ce priveste lipoaspiratia

Prin lipoaspiratie se pot remodela urmatoarele zone:
· Fata si gatul – cele mai bune rezultate se obtin la nivelul regiunii submentoniere si al gatului (barbia dubla) si mai ales cand se combina cu tehnici de reintinerire cum ar fi liftingul facial.
· Toracele si sanii – eficienta mai ales in tratamentul estetic al pliului axilar, a zonelor laterale ale sanilor si a depozitului adipos care apare la unele persoane intre omoplati.
· Ginecomastia
· Bratele – regiunea posterioara
· Abdomenul – in special utilizata pentru remodelarea regiunii de sub ombilic, poate remodela intreg abdomenul, in special la persoanele cu depozite adipoase mici sau medii si cu o calitate tegumentara adecvata. In anumite cazuri, se poate asocia cu abdominoplastia.
· Soldurile – regiuni cel mai des solicitate pentru remodelare cu rezultate marcante. Prin plasarea punctelor de incizie, tratamentul se poate extinde spre spate in regiunea lombara si fesiera.
· Fesele – pot fi remodelate respectand anumite principii.
· Coapsele si genunchii- zone des solicitate
· Gambele si gleznele

interv5
Daca doresti o consultatie, in vederea LIPOASPIRATIEI, te rugam completeaza formularul de programari sau suna la 0723632198 / 0724044900!
Suna Acum!
Navigheaza!